Saturday, February 28, 2009

Honjit suwa setannari

First scene
Mood: marah

Rasenye baru 2-3 minggu lepas ko buat hal ngan aku. Mase tu, aku dah suspek ade bende yang tak kene. Orang lain pun ade masalah gak. tapi, jangan sampai masalah tu mendatangkan impact pade hubungan kite. Nasib ko memang baik. Mase tu, aku maafkan ko. Aku taknak bende2 camtu boleh merenggangkan hubungan kite. Dah ar jarang jumpe. Dah jumpe, buat perangai lak.

Tapi, baru kejap tadi, ko buat pasal lagi ngan aku. Bende yang same.Takkan r tiap2 kali ko buat perangai, aku nak kene maapkan ko.wahhh...lebih ni...aku rase hubungan kite dah tak boleh diselamatkan lagi.Dah r mase nak jumpe ko tadi, susah giler nak cari parking. Ngan hujan lagi, aku batok2 lagi.Tapi demi ko, demi sebuah janji, aku "kasi redah jerrr Nadia af6". Finally, lepas kene tunggu ko 14 minit setengah (mane ntah datang setengah tu), hampe betul hati aku ni. Tergamak ko hancurkan hati aku. Patut r dressing ko pun dah lain sekarang ni. Ko dah tak boleh nak lari lagi dah. Aku ade bukti.


Asal r? Size ko dah makin kecik. Ni size regular.Tengok kotak dah tau kecik! Aku ingat aku tersalah order personal size tadi. 2-3 minggu lepas, aku order yg personal pizza pn, memang aku dah perasan cam kecik je dari biase.Ke kat Pizza Hut Tmn U je jadi camni?waaaaaaa......tensen2...(huhu)



Second scene
Mood : Happy meal

Untuk menjadi glamer, kuar muke kat paper negara orang (dalam malaysia tak main r), kite tak semestinye kene

~ Tinggi 6' x"

~ Hensem/ cantik/ muke pan-asian


~ Pandai berjalan atas paku tinggi (high heel), pastu muke nak ketat, jalan depan,kanan, kiri,pusing belakang, jalan balik separuh, pusing lagi ke depan tunjuk muke ketat, and (perhatikan mase ni kalo2 skirt terlucut cam yang jadi kt Miss Universe 2..haha..lawak dowh) terus g belakang tukar baju len..~

~ Aksi "panas" sendirik, telah divideokan dan terjual di pasaran..permintaan melebihi jumlah yg dihasilkan (no komen)


~ Melibatkan diri dengan acara tahunan, berkucupan paling lame @ paling ramai setiap kalinye tibe 14 feb..konon2 nak masuk dalam Guiness Book of Record r..xde nye kalo 100,000 orang yang join bende yang x berpaedah tu, sume name diorang dapat dimasukkan dalam buku tu.Wtf!


Ape yang korang perlukan, hanyalah menyarung pakaian seorang operator pengeluaran!

Erk, sekali-sekala~

Honjit suwa setannari




4 comments:

Elsa Soraya Othman said...
This comment has been removed by the author.
bakri hafiz hisham said...

hahhaa
aku pun!
cam haram.
:D

his_story said...

Ah-Sue, life is beautiful..smile always~

his_story said...

Bakri,
Pizza jahat dowh..wat cost down tak announce pun..