Friday, June 12, 2009

DING DANG datang lagi...

Musim kawen baru je abes kan.. a.k.a musim cuti skolah..haha..

so, macam biase.kawan2 seangkatan tentera (sangatla merapu) ramai yang mendirikan (nape tak pakai ayat membangunkan ek) rumah dan tangga..ye r, takkan rumah dan lif lak..uhuk3x..
so,aku kasi upload sket few pictures,fren of mine yang tukar title ke married..kasi glamer skettt....hrmmm..










3 comments:

FdausAmad said...

beb,gua nak ajak lu mkn kenduri kat blog gua..gua buat western food.
lu Follow blog gua pun xpe lagi bagus.

Blog gua tu dah tak seimbang,bdk2 yang ada makin berat ke belah punk.

SuNsuRiA said...

Wehhh.. apsal gamba aku byk weh... jgn mention aku mana 1 k! ;P

his_story said...

haha..xde nye ak nk expose ko!