Saturday, August 22, 2009

I'm not a fighter

aku bukan fighter..
aku hanya lah servant..

lepas 4 tahun berhempas pulas study engineering dulu, aku pernah target nak jadi engineer sekurang2nye 2 tahun.sebab aku dah penat r..

~ penat study add math untuk 2 tahun, and get the flying colour result in SPM..
~ penat study microP,electomagnetic wave,circuit theory, hafal subjek material science and end up dengan so-closed-2nd class upper..
~ paling penat, sebab asek kene buat kerja last minit. Dari zaman UiTM,ATAMA,PBS sampai r PCM.
~ paling tak suka kena buat kerja yang memerlukan "follow up" yang sangat professional..

boleh tak, aku nak kerja Dunkin Donut balik macam dulu2~

sekali lagi,

aku bukan fighter..
aku hanyalah servant..

notakaki: aku dah jadi engineer (mix place) for 22 motnhs..
(current place) for 20 months..

4 comments:

intan.dayana said...

hey.nnt kalO kerja dunkin dOnut kn,bg dOnut free eh.kire buy 1 free 1 lah.hehe.

his_story said...

haha..blh2..dari aku buang bile nk closing, baik aku sedekah..

atikah said...

haha....mane lagi best? student ataw jd pe'kerja'????haha, sln lazim tp jwpn yg berbeza dr setiap org...

i wish can finish my study tooo next year...T___T
insyaAllah...hehe

his_story said...

ooo..dak utp ekk..aku pn hampir2 gak jd student Toronto eh, Toronoh tu dulu..haha...

student:
pro-xyah keje,bgn awl,blk lmbt..
cont-xde duet, de fyp

worker:
pro-de duet,xde fyp
cont- kene keje,bgn awl,blk lmbt..