Saturday, August 8, 2009

Kerana..hati telah letih..

bait2 lirik lagu Dealova..yang besfren aku karok-kan untuk his lovely wife + besfren aku gak..

perhatian: aku tengah pegangkan payung tu..baju kaler merah..


bunga manggar yang nak interframe..

cari anak panah..tu ler aku si blogger..
papepun, aku doakan pasangan Rajali Jalal dan Suriati Nasir kekal bahagia ke akhir hayat..Amin...

8 comments:

intan.dayana said...

tuan punye blOg bile lg mahu kawen?haa!

his_story said...

haha..maseh standby untuk jadi pengapet..

saudagar gaRAM.. said...

lama gua dok cari si sue dgn jali punya contact no..

cakap kat diorang gua mtk maaf sesangat tak dapat turun..



serius mau turun.
tapi ada projek mau kena siapkan masa tu..

alahai..

his_story said...

yo saudagar..xpe..nanti aku bagitau diorang..diorang pn paham,ko bukannye pemastautin tetap kt jb ni..

::izura:: said...

la, kecik no gambor ko...
tak nampak clear plak tuh...
gambar diorg yang lain tak der ker??

his_story said...

haha..gambar si blogger x penting..ko add r diorg kt fb..
Engr Jali or SunSuria Ti..

SuNsuRiA said...

Alala... da lame aku xbukak konye blog ni rmat...
Thanks ye sbb men'interframe'kan aku n hubby....

Hehehhee... kepada Saudagar Garam:
Xpe... kamu xdatang... nnt kamu kawen, jgn pulak x jemput kami...

his_story said...

haha..dh berkurun siot post ni..