Friday, March 20, 2009

poning pale...

hmmm..berat tul aku nak kongsi problem aku ni kat sini.tapi kan, pade aku r, purpose untuk orang tulis blog:-
~ 1) diari moden, siap leh share lagi bagi orang len bace, dah 2 leh bagi komen lak 2..ahaks!

~ 2) luahan perasan; tensen ngan keje,preparation nak kawen, tukar pendapat pasal music,motor,kete, aweks eh, yg ni aku x penah jumpe agi.hihi..
~3) tempat bagi pendapat pasal hantu, bisnes hartanah (haha..sue,lukenabeb)..

so, tujuan entri ini kali pasal yg no 2 tu..

Aku sekarang tersepit antare 2 orang awek ni.2-2 aku terpikat. (jatuh cinta lagi..lagi2 ku jatuh cinta).memang beb.aku memang senang giler nk cair.haha...tapi sekarang ni dah tahap chronical of Narnia ni.erk, serius2.bende ni bukan leh wat men2. aku bagi name sorang tu Ic, sorang tu Eg. Name pun dah sedap.mati r aku~

2-2 memang taste aku t.cun.kecik je.cute tul geram tul aku tengok body diorang.tapi bab bumper belakang tu, Eg nye bsr sket r.tpi stil cun r. Pe lar, de ke tengok bumper orang. (ishk3 sambil menganggukkan kepale, bukan menggeleng..haha). Body 2-2 memang sexy r.hot.abes r mak aku mesti x berkenan.tapi kan aku yang nak kawen.hehe..xpe,nanti aku kawtim r ngan mak aku.bab free hair tu, hmmm..xleh wat pe r..dari azali dah memang 2-2 cam 2.tapi hati dah suke kan.....yeeehaaaa...

aku still tengah pikir agi ni.nk pilih yang mane.giler kasanova LLL kan aku.de 2 pilihan tu.tengok member2 aku, de yang still xde awek ag.apatah lagi awekssss.xpe..remember this cliche word,erk, reality beb ayat ni..kene percaye r.jodoh,maut (seram sket, de bunyi guruh time ni),rezeki kt tangan tuhan.so,just keep searching beb. "ade tu ade r".(jawapan yang biase aku bagi kat makcik2 aku, bile diorang tanye bile nak kawen~)

berbalik pade Eg ngan Ic,(balik mane pulak ni) aku dak tanye dah brape hantaran.slumber kan aku.haha..nak simpan duit dari awl beb.aku target nak tunang lame sket r.dalam 2 setengah tahun.lame kan.biase orang ikat setahun ke, 6 bulan ke.tapi, yang bertunang 6 minit pun de.pastu, terus nikah.(ni yang halal-way.yang kene tangkap pas tunang 6 jam pun de.mengong.bil air dah melimpah2 ar tu.kahkahkah).

Aku xtau r.cam kebetulan lak.2-2 bakal bini aku ni de campuran jepun sket.unbelieaveable. jangan caye kat Ripley.haha..tapi hati aku berat kat Ic.die memang kecik sket size dari Eg.ye r, kang dah kawen, dah beranak pinak, biasenye kan senang nak kembang.nak kuncup punye ler payah.Lagipun, aku tengok kalo bab maintenance, Ic ni agak menjimatkan aku r.Eg boros sket.berlubang2 poket seluar aku karang.warggghhhhhhh!!!!!

untuk x menghampekan korang. aku tunjuk r sket gambar Eg ngan IC ni.



l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
miss Ego-S (yamaha)

miss Icon (honda)

so, aku decide nk amek Icon.tunggu.....

4 comments:

Sue said...

cit. ko memang menterkejutkan aku je. hehehe.

his_story said...

terkejut ye..kukuku..nantikan yg lbih mngejutkan nnt...

intan.dayana said...

hahaha~mati2 ingat pOmpuan..rupe nye mOtO..cesss..

his_story said...

huhu..permainan kata2..